Scheren kapper: baard en hoofd

Zoek jij een vakman voor het scheren in een kapsalon in Oss? Bij barbershop Kei Scherp kun je terecht voor echt vakmanschap. Wij bieden een luxe headshave behandeling aan voor je hoofd en een luxe hot towel Italian Shave voor je baard. Beiden behandelingen worden uitgevoerd op de klassieke manier van scheren met warme handoeken. Heb jij hier interesse in?
Maak dan tijdig een afspraak bij barbershop Kei Scherp.

Een kei scherpe scheerbeurt

Bij barbershop Kei Scherp is het mogelijk om je baard er helemaal af te laten scheren door een hot towel Italian shave of om je hoofd kaal te laten scheren door een headshave. Het scheren van je baard of hoofd is een luxe scheerbehandeling, waarbij gebruik wordt gemaakt van pre shave, warme- en koude handdoeken, goede scheerzeep, authentieke scheerkwast en lekkere aftershave of aftershave balsem (voor de mensen met een gevoelige huid). Bij het scheren van je baard en/of je hoofd wordt er, met en tegen de richting van je haargroei in, alle haren eraf geschoren met een authentiek scheermes.

Boek snel een afspraak!

Wat kost het?

De kei scherpe prijs voor het laten scheren van je baard en/of hoofd is afhankelijk van je wensen. Wij bieden de volgende behandelingen aan:

  • Hoofd glad scheren – €26,50
    Het volledig glad scheren van het hoofd met een open scheermes, pre shave en scheerschuim. Met en tegen de haar richting in. inclusief warme en koude handdoeken. Als afsluiter een blokje aluin en een heerlijke aftershave.

  • Baard glad scheren – €30,00
    Het volledig glad scheren van de baard met een open scheermes, pre shave en scheerschuim. Met en tegen de haar richting in. inclusief warme en koude handdoeken. Als afsluiter een blokje aluin en een heerlijke aftershave.

  • Junior Barber glad scheren hoord of baard door een leerling - €10,-

 

Maak een afspraak

Om teleurstellingen te voorkomen raden wij het aan om tijdig een afspraak te maken. Wil je graag een afspraak maken klik dan hieronder op de link. heb je vragen en/of opmerkingen voor onze herenkapsalon? Neem dan telefonisch contact op via 0412-486227. Het verzetten of annuleren van je afspraak kan uitsluitend alleen telefonisch tijdens openingstijden.

Reviews

Hebben wij je goed geknipt? Vertel het anderen. Heb je klachten? Vertel het ons. Laat gemakkelijk een review achter op onze site en/of op Facebook en Google

Heb je een afspraak bij ons gehad en ben je tevreden? Dan bieden wij cadeaubonnen en zelf samen te stellen cadeaupakketten aan voor je vrienden.


Cut maar Krachtig!

Onze grappen zijn cut, maar onze kapsels zijn krachtig.

MAAK AFSRAAK