Heren knippen

Bij Barbershop Kei Scherp kun je uitstekend terecht voor een behandeling van het knippen van haar. Wij zijn gespecialiseerd in het knippen en verzorgen van mannenhaar en het af stijlen van mannenhaar en zijn hier ook in gespecialiseerd. Zo knippen we je haar op een moderne manier met een ouderwets tintje. Zoek jij eerlijk en professioneel advies en ben jij op zoek naar een scherp kapsel? Dan ben je bij onze Barbershop aan het juiste adres!

Boek hier je afspraak!

Een kei scherpe knipbeurt

Bij Kei Scherp zien we ons werk niet als werk, maar als passie. We werken dan ook met veel plezier wat ervoor zorgt ervoor dat een behandeling in onze herenkapsalon een hele belevenis is. Zo beginnen we altijd met een gesprekje om je wensen te achterhalen en om je te voorzien van eerlijk advies. Elk kapsel is namelijk mogelijk, zo kunnen wij heren lange lengtes knippen, gedekt knippen, afro of het haar opscheren met een tondeuse. Wat een knipbeurt in onze barbershop zo speciaal maakt is dat wij de tijd nemen voor onze klanten. Zo nemen wij 45 min de tijd om het perfecte kapsel te creëren en dit zie je bij het eindresultaat en de valling van je haar. Daarnaast kun je tijdens de behandeling genieten van een lekker bakje koffie of wat sterkers en een goede dosis slappe klets verwachten. Zoals je van ons gewend bent en zoals het hoort.

Boek snel je afspraak hier!

Wat kost het?

De Kei Scherpe prijs voor het knippen van mannenhaar is afhankelijk van de knipwijze. Wij bieden de volgende behandelingen aan:

 • Knippen - €26,50
  Het volledig knippen van een kapsel. Opgeschoren, bedekt, lange lengtes of afro. (Wij knippen pas vanaf 12 jaar)

 • Bijwerken zijkanten - €19,00
  Het bijwerken van de zijkanten van het kapsel. Dit kan opgeschoren of geknipt zijn.

 • Buzz Cut - €21
  Bovenop millimeteren tot maximaal 3cm en de zijkanten vanuit kaal op geschoren.

 • Tondeuse - €18,-
  Het millimeteren van het hoofd, maximaal twee lengtes.

 • Kinderen knippen tot 12 jaar - €275,50 (Hierbij zit een kindertoeslag van €250

 • Junior Barber knippen (Geknipt worden door een leerling) - €10

 

Maak een afspraak

Om teleurstellingen te voorkomen raden wij het aan om tijdig een afspraak te maken. Wil je graag een afspraak maken klik dan hieronder op de link. heb je vragen en/of opmerkingen voor onze herenkapsalon? Neem dan telefonisch contact op via 0412-486227. Het verzetten of annuleren van je afspraak kan uitsluitend alleen telefonisch tijdens openingstijden.

Om teleurstellingen te voorkomen, raden wij het aan om tijdig een
afspraak te maken

Reviews

Hebben wij je goed geknipt? Vertel het anderen. Heb je klachten? Vertel het ons. Laat gemakkelijk een review achter op onze site en/of op Facebook en Google

Heb je een afspraak bij ons gehad en ben je tevreden? Dan bieden wij cadeaubonnen en zelf samen te stellen cadeaupakketten aan voor je vrienden.Cut maar Krachtig!

Onze grappen zijn cut, maar onze kapsels zijn krachtig.

MAAK AFSRAAK