Je baard laten trimmen

Wil jij je baard laten trimmen in Oss door echte vakmensen? Dan ben je bij barbershop Kei Scherp aan het juiste adres! Onze barbers zijn gespecialiseerd in het mannenvak en kunnen je dan ook uitstekend van dienst zijn bij het trimmen van je baard en snor. Wij trimmen je baard met echt vakmanschap. Dit levert in onze ogen het beste resultaat op. Zo loop jij de deur uit met een kei scherpe baard. Wil jij je baard bij ons laten trimmen? Dan raden wij je aan om tijdig een afspraak te maken.

Een vak apart  

Het trimmen van een baard is echt vakmanschap en dat kun je door de valling en weerborstels van en in je baard ook het beste aan de professionals overlaten. Bij barbershop Kei Scherp word je baard getrimd en gevormd naar het gezicht met de gewenste vorm. We scheren en stylen je baard in model en scheren de contouren met een authentiek scheermes. Tijdens de behandeling maken we gebruik van pre shave, scheerzeep of scheergel en een warme- en koude handdoek, om de behandeling zo comfortabel mogelijk te maken.

Boek snel je afspraak hier! 

Wat kost het?

De Kei Scherpe prijs voor het laten trimmen van je baard is afhankelijk van je wensen. Aangeraden word om de contouren er bij te scheren dan word het nog strakker en heb je de ultieme belevening met warme handdoeken. Wij bieden de volgende behandelingen aan:

  • Baardbehandeling – €21,25
    Een volledige baardbehandeling. Trimmen van de baard en vervolgens de lijnen geschoren met warme handdoeken en open scheermes.

  • Junior Barber - baard (Getrimd en of geschoren worden door een leerling) - €10,-

Maak een afspraak

Om teleurstellingen te voorkomen raden wij het aan om tijdig een afspraak te maken. Wil je graag een afspraak maken klik dan hieronder op de link. Heb je vragen en/of opmerkingen voor onze herenkapsalon? Neem dan telefonisch contact op via 0412-486227. Het verzetten of annuleren van je afspraak kan uitsluitend alleen telefonisch tijdens openingstijden.  

Boek dan snel je afspraak hier! 

Reviews

Hebben wij je goed geknipt? Vertel het anderen. Heb je klachten? Vertel het ons. Laat gemakkelijk een review achter op onze site en/of op Facebook en Google

Heb je een afspraak bij ons gehad en ben je tevreden? Dan bieden wij cadeaubonnen en zelf samen te stellen cadeaupakketten aan voor je vrienden.


Cut maar Krachtig!

Onze grappen zijn cut, maar onze kapsels zijn krachtig.

MAAK AFSRAAK